Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Óda na prznitele světa !

Óda na prznitele světa !

Elizabeth Thames Básně » o Sexu

Anotace: Často si lidé myslí, že sex mezi stejným pohlavím, je zvráceností, ale copak je potom to, když vám ho jen tak z nudy kolegyně či sousedka kouří ? To je 100 % OK ? OK !

Pohráváš si se mnou ve svých myšlenkách,
žiješ hloupě ve svých domněnkách.
Říkáš, že být gayem je hřích,
tvůj pláč přivádí mě v dlouhý nekonečný smích !

Nezáleží na citech
ani na něžných ranních úsvitech.
Chceš jen brát, druhé okrádat,
a mě přes koleno ohýbat a lámávat.

Nestačí ti, jen se v lásce milovat,
potřebuješ sát a lidská těla ve své míze grilovat.
Jsi nechutný a moc dobře to víš,
tuhle sračku si však sám jednou sníš.

Nástroj, jenž má duši přivést do nebeského ráje,
v tvém podání, pouze przní mladé duše na prvního máje.
Jaká ironie, jaká slast,
stačí trocha jedu a spadne na tebe má past.

Nenávidíme to, co s námi děláš
a to, jak za každou sukní běháš.
Dej si pozor hochu, ne vše, co má sukni,
musí být nutně ženou či něžnou dívčinou,
ty nechutný homofóbe ! Hloupý zvrhlíku !
Publikoval(a): Elizabeth Thames, 5.5.2014
Přečteno (372x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 12:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti