Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Štěstí

Štěstí

Co je vlastně štěstí
a jak ho rychle nabýt?
Je to, když dostaneš pěstí,
než abys byl zabit.
Je to, když vyhraješ v loterii
a rodinu máš zdravou.
Když po spoustě špatných vztahů,
konečně nalezneš tu pravou.
Když prvně slyšíš dětský pláč,
to dítě je krví tvé krve.
Když uděláš řidičák z felku, na poprvé.
Když první ze dvou zemře
a ty jsi ten druhý.
Když všichni žijí v chudobě
a ty nemáš ani dluhy.
Ptáš se jak to dělám ,
že můžu šťastně žít?
Já odpověď pro tebe mám,
musíš svému štěstí uvěřit.
#Bad
Publikoval(a): MorbidBad, 5.5.2014
Přečteno (945x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kristička M., LadyLoba Romana

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti