Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zoufalství

Zoufalství

K.2 Básně » Smutné

Anotace: ...

Do hlavy vkrádá se pocit
Tajemný a možná zvrácený
Nejím a nespím
Vidím jen tmu v níž jsem ztracený
Do hlavy vkrádá se pocit
Pomalu požírá mě zaživa
Den za dnem, rok za rokem
Mezi dobrem a zlem.
Nežiju tady ani tam
Vlastně nevím co jsem zač
Děsí mě představa že budu sám
Cítím zoufalství, slyším pláč
Na vlastní cestě polykám vlastní špínu
Země se chvěje
Tam uvnitř se něco děje
Bojím se vlastní tváře, vlastního stínu
Málo kdy mě život těší
mé chování lidi děsí
Jdu cestou dál, jdu z posledních sil
S poslední nadějí užívám si posledních chvil
Hranice je stále tenčí
Jeden výstřel, život končí
Publikoval(a): K.2, 5.5.2014
Přečteno (236x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pepinna, horac111, GAIA77

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 03:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti