Prázdná duše
Prázdná duše
Anotace: Smutek v duši , prázdno tuší.......
Prázdná duše
zní tak hluše.
Zvuk v ní zvolna
doznívá,
když je duše šedivá.
Nemá barvu,
náplň schází.
V šedi prázdnu
dech až mrazí.
Ticho vůkol
prázdno, šeď.
A ty ptáčku malý,
smutnou, holou plání.
Ztracen v tichu ranním,
leť, jen tiše leť,
než i tebe stráví šeď.
Publikoval(a):
Taren, 4.5.2014