Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Protijed

Protijed

Stretcher Básně » o Životě

Anotace: Psát anotace je prostoduchá zhovadilost!

Vždycky si nadělím o jeden prášek
na víc
proti bolesti,
jsem k sobě štědrej
a dárky od druhých nežádám.
Vždyť si je nezasloužím
a sám
jenom od sebe přijímám
trochu analgetik navíc
a ze sklopených očí
ukapává stud – vždyť
já si
přece NIC
ne
zasloužím!!!
?

a krásný záda neznámý dívky,
šmíruji přes rozevřený dlaně svý udupaný duše
- musím si ostříhat nehty, aby nebyla vidět ta špína -
na chvíli nebít a moci konečně být
jinej,
mít ji a nemuset se stydět za sebe,
za dlažbu strachu vetlučenou do pat
světa
světem

dva paraleny a cár cizího úsměvu,
mlsně rozmazávám kolem rámu tvýho těla

nic to není,
asi jsem jen otrávenej
vlastním přesvědčením

ale ani ty nejsi protijed
Publikoval(a): Stretcher, 19.5.2010
Přečteno (250x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: J's .., Roztomilý Karel

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 21:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti