CIT.
CIT.
Anotace: Cit jak dotěrný pachatel co nevinného rdousí.
,,...v upocené tváři války
popíjíme neskutečnou bolest
a lži jsou jejími šálky
Otupělý nehybný stín
jak nehrající mim
Čekám
před lstí skutečně smekám
vrátila se touha co v srdci mém se rouhá
Tradice popravy
vyjmuté srdce
slzy ti přesto nespadly...,,
Publikoval(a):
Lavander, 2.5.2014