Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dva druhy samoty

Dva druhy samoty

Sedmnáctka Básně » Smutné

Anotace: Jsem introvert, tak mám samotu ráda. Ale jenom tu jednu.

Dvě piva, dva panáky, dvě zavřená víčka
umím jen dva druhy samoty
tu první si jednou za čas hýčkám
ta druhá se jmenuje "Nezvládám být jako ty".

Občas se schoulím do klubíčka
a jdou na mě smutné mrákoty.
Publikoval(a): Sedmnáctka, 1.5.2014
Přečteno (147x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, koiška

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 03:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti