Snad malicherné žvanění?
Snad malicherné žvanění?
Paprsky sluneční mezi stromy tkví
Hladina vody, je do očí odráží
Oči ztracené v labyrintu stínů
Pohlíží na svět, plný snů a slibů
Prudký tok v jezech v pěnu se promění
Z pěny zpět na vodu líbajíc kamení
Zpěv žab, hřmot komárů a tichá řeč kvítí
Čas plyne pomalu, snad uvízl v síti
Když vítr přivane a bloudí větvemi
Nedá se vyjádřit žádnými básněmi
Jak úžasný je svět
Byť nemám ponětí, co život znamená
Co dělám a proč? Cítím se zmatená
Mám ráda svobodu, co z přírody srší
Mám ráda pohodu, otvírám duši...
Publikoval(a):
KatieP, 30.4.2014