Píseň ptáků
Píseň ptáků
Když síla prastará v nitru se zachvěje,
ten líbezný v mysli ti zapěje.
Zapěje píseň o skutcích slavných,
zapěje píseň o lidech mocných.
Pěje svým hláskem do ticha noci,
pěje o slávě dračí moci.
Draci, jako obraz dobra,
draci velcí jako hora,
dívají se na svět shora.
Ten líbezný v mysli ti pěje dál,
každý by si ho slyšet přál
avšak jen ty ho v srdci máš,
jen ty mu potají nasloucháš.
Tobě je jeho píseň určena,
prastarými silami v tvém nitru předpovězena.
Tobě je dána kouzelná síla,
pro tebe byl stvořen drak a jeho křídla.
Publikoval(a):
ChangeLee, 28.4.2014