Vyšší princip bytí ?
Vyšší princip bytí ?
Anotace: Ne každý smí životu propadnout
Když ztratíš svou vášeň žít
začneš kouřit a pít.
Ono se to dá pochopit,
ale ne každý si to smí dovolit.
Jestliže se ztratíš.
Někdo musí ve tmě Tebe přece najít.
Ne každý si smít dovolit
chlastat a v nicotě hnít
To je celý princip žití bytí !
Publikoval(a):
Elizabeth Thames, 28.4.2014