Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pivní národ

Pivní národ

Taren Básně » o Lidech

Anotace: Politika na Český způsob....

Národ pivní neovlivní
politiků temné spády.
V hospodě si zanadává
u pivka všem kolem dává,
politické rady.

Jak by on to zaonačil
v parlament by hrdě vkročil.
Všem by řek, co mají dělat,
vždyť je to jen stádo telat.

Hospodo hej, ještě jedno
v řemesle prej, že zlatý je dno.
To jsou jenom samý keci,
v zlatým moku je dno přeci.
Publikoval(a): Taren, 28.4.2014
Přečteno (130x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti