Doba sjednocení
Doba sjednocení
Anotace: Všichni prý táhnem za jeden provaz, ale je třeba si ještě více utáhnout opasky a přidat ať se mají naši drazí vládci lépe...a....europoslanci zvláště.....
Je lépe zemřít,
nežli špatně žít?
Nevím - vím jen že.
Chce to míti odvahu
žít bohatým na prahu.
Nemrtví i neživí,
neví , čím se uživí.
K životu to sice není,
není to i na umření.
Mizérie bezedná
je ta doba chudobná.
Tváří se však jako že,
všem chudákům pomůže.
Bohatí si kapsy mastí,
chudákovi mávaj vlastí.
Nadnárodní hrdostí,
bohatě vždy pohostí.
Buď hrd, že tu s námi žiješ
i když si moc neužiješ.
Peníze přec nejsou všecko,
hrd buď na své prázdné vrecko.
Křepčí všichni kysele
a tváří se vesele,
že máš hovno na klopě
ve společné Evropě.
Publikoval(a):
Taren, 27.4.2014