Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Setí

Setí

Dívám se dívám,
jak padají listy
z mého stromu života
jehož kořeny už vyschly


ale

není snad důvod
vidět do tak černě,
když můžem zpívat písně
a dál zasévat sémě

sémě lásky
a sémě pochopení
a sklízet plody míru,
kterého dnes již moc není...
Publikoval(a): Meto, 27.4.2014
Přečteno (100x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti