Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluji Tě

Miluji Tě

Štěstí jsem zažila, když za ruku tvou hedvábnou jsem Tě brala
a na Tebe se zadívala.
Miluji, když mi dovolíš Ti dlouze koukat do očí,
potom svět se mnou zatočí.

Ten čas, kdy tvou vůni dýchám,
příjemně omamnou, každým nádechem ji vnímám.
Zbožňuji, když mě po tváři lechtají konečky Tvých kaštanových vlasů,
nevnímán nic jiného, krom Tebe a Tvého hlasu.

Sevřená v náručí Tvém, ten pocit bezpečí a klidu,
vím, že milovat to vždy budu.
Když spatřím úsměv na Tvé tváři,
v mé duši cítím chvění a radosti záři.

Polibek od rtů Tvých,
je jako splněný sen v myšlenkách mých.
Stát vedle Tvého boku pro mě moc znamená,
avšak jsem Ti vzdálená.

Já s hlavou v oblacích jen zasněná lítám,
kde s láskou do obličeje se Ti dívám.
Ten pocit, co v srdci jen pramení,
vzpomínky na Tebe mi teď už nic nezmění.

I když tu chci s Tebou být,
já nemohu Tě nikdy mít.
Pocity Tvého štěstí mě teď hřejí,
i když se náš společný osud nikdy nezpečetí.
Publikoval(a): Mikulandrovic, 25.4.2014
Přečteno (503x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 13:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti