Nezklamu
Nezklamu
Anotace: Jen pro ní, aby věděla že se o mě může kdykoliv opřít.
Mazel jako koťátko,
droboučká jak robátko.
Dávám jí svou lásku věrnou,
nechci zklamat ani jednou.
Je jen moje, já to vím,
když tu není, o ní sním.
Hlídám si ji, starám se,
dělám to bez agrese.
Vždycky tady pro ní jsem,
tvořím pro ní pevnou zem.
Nezradím jí, nezklamu,
odměnu pak dostanu.
Publikoval(a):
davidziak, 24.4.2014