Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podezíravý kohout

Podezíravý kohout

Psavec Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Opožděná velikonoční básnička.

Kouká kohout na kraslice,
zobák se mu chvěje,
zahýbají mu slepice,
proč se mu to děje?

U souseda na bidýlku,
papouch se mu směje,
nemůže tu jít o mýlku,
kohout tuší, zle je.

Nečeká na vysvětlení,
na soka se vrhá,
zálety mu okoření,
hned mu peří trhá.

Dopadl však ale bídně,
skončil na pekáči,
proč se jen nechoval klidně,
slípky pro něj pláčí.
Publikoval(a): Psavec, 24.4.2014
Přečteno (213x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Květka Š., Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 06:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti