Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vysvětlivky

Vysvětlivky

Jak to Ty, lásko má, dělat víš,
že mne tak hřeješ, uvnitř, na duchu?
"To nevíš? Hlupáčku:duch vnořen
do štěstí pojímá termickou poruchu"

A jo! A co to Tvé světýlko nádherné
z nitra co po nocích viděti smím?
" to je má lucerna, kulíšku, když se Ti
v srdíčku uložím a sladce spím"

A co ty zvonečky, co hrají nablízku
když se já na Tebe vzpomínat dám?
" To jsou mé kytičky, zlatíčko,
když na mne myslíš, tak je polévám"

A co ten pocit, má jediná, když se mi
po Tobě hrozně moc stýská?
"To Tě jen bolí, můj miláčku,
když se k Tobě tulím a chci Ti být blízká"
Publikoval(a): jenmravenec, 23.4.2014
Přečteno (153x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marie Bernadeta, J sh' T r' k

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 13:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti