Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nicota

Nicota

kendral Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Načo žiť

Načo žiť,
a spievať pieseň,
plnú sĺz a bolesti,
myšlienky,
ktoré trápia,
bez nádeje,
na zmenu,
čakať príchod,
čiernej tmy,
ponoriť sa do nej,
a už viac nezažiť,
denné svetlo,
len tak prežívať,
bez zmyslu a cieľa,
trápiť svoju rodinu,
aj samého seba,
nech to prestane,
tá tuposť,
záblesky zla,
už nechcem,
ďalej žiť.
Publikoval(a): kendral, 15.5.2010
Přečteno (385x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 10:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti