Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Džungle

Džungle

Themis Básně » o Přírodě

Anotace: napadlo mě že jsem už dlouho nic nepřidala tak sem to chtěla napravit

Džungle
Džungle ta je rozsáhlá
Vypadá jak zahrada
Zvířata i rostliny
Žijí zde neskryty

Jaguár si brousí zuby
Kvůli hladu lovit musí
Kořist už má vybranou
Doufá že brzo upadnou

Opice už něco tuší
Vidí jeho skelný zrak
Rychle běží, utíkají
Už ví co se má stát

Znají osud nezvratný
Krutou pravdu přírody
Jsou totiž v potravním řetězci
Skoro na konci

Zničehonic z houští leze
Silný jako gorila
Tarzan s masem v druhé ruce
Odvážný to hrdina

Za chvíli jsou všichni štastní
Teda kromě Tarzana
K večeři mu stačit musí
Jenom jeho banány
Publikoval(a): Themis, 21.4.2014
Přečteno (289x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti