Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro anděly

Pro anděly

Sedmnáctka Básně » Smutné

Anotace: Malý vzkaz, co posílám nahoru

K uším andělů posílám vzkaz
Napsaný drobounkými písmeny
Andělé, jste-li tam, prosím vás
Dejte mi smysl, lásku a naději na změny
Občas vás slyším, když jsem nejsmutnější
Slýchám vás mezi tóny klavíru
Dnes se mi zdáte nějak pozornější
Tak posílám přání šité na míru
Publikoval(a): Sedmnáctka, 20.4.2014
Přečteno (261x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pepinna, Bezhlavý rytíř, Formis, jenmravenec, koiška, bera, Lugilla, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 03:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti