Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Těžká rýma,ách jo

**Těžká rýma,ách jo

Těžká rýma
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
Třeba mělo nebe
taky těžkou rýmu
začalo hned kašlat
zanechalo šprýmů.

Nebi slzí oči
a proto tak kape
při tak těžké rýmě
vždyť to taky znáte.

Pak vykouklo slunce
už má toho dost
mělo na ty mraky
mělo na ně zlost.

Nebe honem ztichlo
a už nepláče
slunce pak mlhu míchá
peče z ní koláče.

A každý koláček
hned pylem osladí
to kytkám ani včelám
už vůbec nevadí.

Mrak si sem tam kýchne
když polechtá ho pyl
a vzteky si i blýskne
zas mokrý den dnes byl...
--------
Publikoval(a): Květka Š., 18.4.2014
Přečteno (265x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, Linzerka, děda včela, koiška

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 19:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti