Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slunce a ty

Slunce a ty

Dexila Básně » o Lásce

Anotace: VE SLUNCI SI PŘEDSTAVUJI TEBE. AŤ SVÍTÍ DÁL A DÁL.

Vidím slunce na obloze,
představuji si jen tebe.
Slunce už mám na nose
oči mé jsou slepé.
Vidím pořád tvoji krásu,
na nebi i v mysli mé.
Ty mi dáváš jenom spásu,
slyším tlouct to srdce tvé.
Chci to slunce vidět pořád,
abych si tě představoval.
Jsi můj cenný poklad,
který mě vždy rozjasňoval.
Tak ať to slunce svítí pořád,
ať tě mohu vídat dál.
Nenech se tam větrem odvát,
tohle bych si jenom přál.
Publikoval(a): Dexila, 18.4.2014
Přečteno (375x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 13:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti