Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

čas

čas

shellyx Básně » o Životě

Anotace: jeden z prvních pokusů

Čas na to, abychom existovali,
ale nebyli vidět příliš moc,
čas na to, abychom milovali,
ale netoužili po lásce příliš moc,
čas na to, abychom řekli vše,
co je třeba,
ale neprozradili toho příliš moc,
čas na to, abychom riskovali,
ale nesázeli příliš moc.
Čas…
a na co??
Publikoval(a): shellyx, 13.5.2010
Přečteno (530x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 21:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti