Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Taren Básně » o Sexu

Anotace: Básník, svůdník , podvodník.....

Ač důvěřivý,bezelstný a názorově čistý,
znám jsem a tím jsem si už téměř jistý.
Vím, co nevěděl jsem včera,
že nevěrná my byla moje Věra.

Ač mraky husté plují oblohou
a listí spadlé, severák tu zvedá.
Mě sloka básně tušené
za stříbrného Luny svitu,
usnout v noci hluboké
až někam do blankytu,
poklidně tu nedá.

Ač sloky básně mojí
rány lásky neodvanou - nezhojí.
Přec ďáblík pokušení
našeptávat nepřestane,
pokoj duši mojí ani ve snu nedá.

Dál mi sladce našeptává - pobrukuje.
Netrap se a podívej se,
není Věra bude Heda.
I když ti to spánek neuklidní - nedá,
není špatná tahle Heda,
možná dá a možná nedá.
Publikoval(a): Taren, 18.4.2014
Přečteno (558x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hajsfer, koiška

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 10:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti