Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro tebe

Pro tebe

Santino Básně » o Lásce

Anotace: ¦¦¦

Nevím jak ten pocit k tobě popsat....
pořád na tebe myslím
v noci nemůžu spát
v tvé přítomnosti se cítím jako bych byl něco víc
klidně bych to vyřval celému světu z plných plic

Jsem stebou strasně stastný
a když tě nevidím
tak je to pocit strašný
strašně moc mi chybíš
nemám slov
jak si pěkná
když se ke mně bližíš

Chtěl bych tě pozvat ven
a splnit ti tvůj sen
cokoliv pro tebe udělám
chtěl bych být
stebou někde sám
jen já a ty
políbít tě na tvé
křehké rty
Publikoval(a): Santino, 17.4.2014
Přečteno (445x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 13:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti