Lásky kras
Lásky kras
A už je to tu zas,
objevil jsem lásky kras.
Dívka krásná velice,
zvyšuje mé ambice.
Vídáme se každý den,
pak mam o ní krásný sen.
Chvíle s ní jsou nevinné,
pro mě jako stvořené.
Splním každé její přání,
hlavně že je šťastná paní.
Chci pro ní to nejlepší,
jen ať smutkem nebrečí.
Pro mě je jak z nebes dar,
netrápí nás žádný zmar.
Tentokrát jsem vybral dobře,
jistoty mám celé moře.
Publikoval(a):
davidziak, 17.4.2014