Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
ta je tak pitomá až mě láká-)
4.9.2015 17:46 | Lipová
Proč tak smutně? To nerada vidím... i když mám Tvojí posmutnělou tvorbu ráda, tohle mi trochu přijde jako "dejte mi už pokoj" záležitost...
17.4.2014 21:17 | Lugilla