Život s rozvahou
Život s rozvahou
Nakrm se s mírou,
nebo žer s chutí.
Poklekni s vírou,
co ti vše nutí.
Žij život střídmě
a plánuj rozvážně.
Jen sklenku týdně
a život bez vášně.
Chudé věky
smutný svět.
V cárech deky
hyne květ.
Publikoval(a):
eurius, 16.4.2014