Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Babí léto

Babí léto

Přistál mi na ruku,
pavouček malý,
pouštěl se po větru,
pro splněné přání.

Leze mi po dlani,
maličký pavouček,
vydal se na cesty,
opustil palouček.

Spřádal si kabátek,
pro slavné chvíle,
z tenoučkých nitek,
pro vzdušné cíle.

Stavím se větru,
pusť se mé dlaně,
příprav se k letu,
na rozlehlé pláně
Publikoval(a): Malce, 16.4.2014
Přečteno (807x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., koiška, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 19:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti