Klam člověka
Klam člověka
Anotace: Každý si musí dávat pozor na lidi okolo sebe. :)
Klam je když, tě někdo ošálí,
hraje s tebou hroznou hru.
Prý kamarád je a pak tě svalí,
tohle zažívám já pořád tu.
Tak vem si z toho ponaučení,
že člověk dobrý nikdy není.
Okrádá tě, bere vše,
pořád ti jenom strašně lže.
Říká ti, že má tě rád,
že bude s tebou napořád.
Nikdy tohle nesplní,
pouze a jen ve snění.
Omlouvá se stále a pořád,
nemyslí to ale vážně.
Myslíš si, že je poklad,
Ale v tom se mílíš strašně.
Tak pusť ho k vodě, nebav se s ním,
a postav se proti jeho lžím.
Publikoval(a):
Dexila, 15.4.2014