Amavet
Amavet
Amavet pro krásu,
Amavet pro lásku,
Amavet pro něhu,
Amavet na čas i do časů.
Amavet celičká,
Amavet chudičká,
Amavet ďáblice,
Amavet světice.
Věrná i proradná,
Amavet pořádná.
Tělo i bohyně,
Amavet sokyně.
Amavet smyslná,
Amavet bez věna.
Duše je Amavet,
Amavet čistý jed.
Světlo i paprsek,
Amavet zákrsek.
Víra i naděje,
Amavet krůpěje.
Celičký vesmír svůj,
Amavet věnuje.
Pro lásku jedinou
Amavet horuje.
Publikoval(a):
Taren, 15.4.2014