Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Touha

Touha

Dexila Básně » o Lásce

Anotace: Už nechci být smutný. Pouze s tebou chci jen být.

I kdybych chtěl tu s tebou být,
já nemohu tě nikdy mít.
Já miluji tě strašně moc,
jsi totiž krásnější než noc.
Chci tě tu mít stále u sebe
a teď píšu už jen pro tebe.
Chtěl jsem vždy tu s tebou být
a pocit lásky stále mít.
Chtěl bych být už zase s tebou až ruce
a nohy mě z toho zebou.
Dále lásku prožívat
a né si srdce vylévat.
Básně nechci mít už smutné,
to snad není ani nutné. I LOVE U 4EVER
Publikoval(a): Dexila, 14.4.2014
Přečteno (360x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 13:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti