Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Usnul jsi

Usnul jsi

Poutníček Básně » o Lásce

Anotace: Když nás někdo přestane milovat, je to, jako kdyby usnul a my zůstali vzhůru...

Na polštáři svatozář tvých vlasů
En Angelium, nebe dokořán
Umíněně hladím tvoje oči
Spíš tvrdě zas, mým dechem kolébán.
Na polštáři peříčka z mých křídel
Už dávno nejsou moje vlasy vhod
Tvrdě spíš, když dávám ti pít slzy
I krev z mých - tebou rozdělených - vod…
Publikoval(a): Poutníček, 13.4.2014
Přečteno (173x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ArtiiS

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 13:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti