Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Moje drahá

Moje drahá

Taren Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Je těžké žít bez lásky....

Moje drahá kde jsi,
proč tu nejsme pospolu.
Sedím sám ,je večer,
scházíš u stolu.

Za oknem tam na obloze,
měsíc hvězdář,lampy rozsvěcí.
Tvářím se že nescházíš mi,
že jsem nad věcí.

K ránu, když pak z okna hledím
po bezesné noci.
Nevnímám jak úsvit ranní,
září svojí , noc zahání.

Den zas další k uzoufání,
má mě ve své moci.
Čím se léčí lásky šrámy
kde najít pomoci.
Publikoval(a): Taren, 13.4.2014
Přečteno (171x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti