Dvě duše v akvárku
Dvě duše v akvárku
Anotace: Wish you were here od Pink Floyd. Moje srdcovka. Nechala jsem se trochu inspirovat před spaním.
Klasik by řekl, že jsme dvě ztracené
duše, co plavou v akvárku
do krvava zmlácené
v podobě dvou malých kašpárků
A slovy klasika: Kéž bys tu byl
mám postel pro jednoho až moc velikou
ty bys ji tak akorát vyplnil
...už mě nebaví brát lásku oklikou
Publikoval(a):
Sedmnáctka, 12.4.2014