Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Když se autorovi zatočí hlava z objevených rýmů, musí nechat zaschnout ingoust, anebo vyzkoušet změnu, co takhle volný rým?
16.4.2014 23:29 | Puris
Davide, není to tvé psaní zas tak špatné. Není vždy jen posvícení.
12.4.2014 11:09 | děda včela