Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Politika to je věda

Politika to je věda

Taren Básně » ?nezařazené?

Anotace: Jak dlouho ještě.....dlouho,dokud budem jak to stádo. Kam nás naženou , tam půjde - rádo - stádo.Co nám dají , to přežvýkáme, sežerem....a snad se někdy o ty dropty, k radosti těch mocných,bdělých - servem - poperem.

Politika to je věda,
od oběda do oběda.
Chce to myslet politicky,
přeci nejsme žádný nicky.

Fundovaní jsme my všici,
zodpovědní politici.
Dštíme síru na neřesti,
proti klamu zdvihnem pěsti.

Lidu třeba hájit dobro
je však také občas nutno,
hodit davu sem, tam obrok.
Ať si žvýká, přežvykuje
politické bonmoty.

My si zatím v klubech strany
v klidu slíznem,
vydobyté, vyštěkané,
politické dobroty.

Nízké platy,odměny a náhrady.
Za ně pak si zvelebíme,
domky, jachty , zahrady.
To přec nemůže mít na lid,
žádné negativní politické dopady.
Publikoval(a): Taren, 11.4.2014
Přečteno (85x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti