Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jabloň

Jabloň

děda včela Básně » o Přírodě

Anotace: Jen tak ... pro radost.

Rozkvetla jabloň z jara
i bílé květy zrůžoví,
kdepak je včelka malá,
která ty kvítky navštíví.

Přilétla včelka malá,
přiletěl včelek roj,
přání těch kvítků znala
i s větrem svádí boj.

Zasvitlo slunko z jara,
mrak vodou zavlažil,
vyrostla jablíčka zralá,
úrodný rok to byl.
Publikoval(a): děda včela, 11.4.2014
Přečteno (510x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malce, Psavec, Kytka62, Martin Havlíček, koiška, modrá

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti