Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Den je noc, noc není den..

Den je noc, noc není den..

annie_kukuckova Básně » ?nezařazené?

Anotace: Černá je černá a bílá je jen její odstín..

Slova ani činy nevrátíš zpět,
na lásku nezapomeneš hned..
Říkáš si, kde je moje štěstí,
zatímco osud dá Ti zase pěstí..
Proč přišel ten den,
kdy rozbil se Tvůj sen..
Den obrátil se v černou noc,
jen tiše prosíš o pomoc..
Nevíš jak dál a kudy kam,
najednou jsi opět sám..
Publikoval(a): annie_kukuckova, 10.4.2014
Přečteno (73x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, koiška

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 03:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti