Smutná Hodinka
Smutná Hodinka
Anotace: Je to dílo o smrti a o ukončené lásce...
Smutná hodina to dnes byla když se má láska ke dnu potápěla. Skočil sem proní abych jí podal ruku ale smrt nechtěla abychom umřely po boku jako přítel a přítelkyně jako ona a on. Skočil jsem proní a nevrátil se dom.
Publikoval(a):
Braxis, 10.4.2014