Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nevím jak vypadají severské lesy ve Skandinávii, ale vím jak vypadá tundra na Sibiři od Uralu po Chabarovsk. Kolem Bajkalu je tato tundra nádherná. Horší a těžký je tam život tamějších obyvatel.
10.4.2014 9:20 | děda včela
V matném jen odlesku polární záře,
větvičky postříbříš, chladem své tváře.
Krásné,moc děkuji za hezkou chvilku.
9.4.2014 21:16 | koiška