Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jarní čas

Jarní čas

Miluji to jaro časné,
kdy už zima prohrává,
sněhulákům úsměv hasne,
čas květů nám nastává.

Sněženky zahrady zdobí,
bledule a krokusy,
zbytečně se zima zlobí,
marné chladu pokusy.

Jaro pevně drží vládu,
příroda se probrala,
je to přesně podle řádu,
květům patří pochvala.
Publikoval(a): Psavec, 8.4.2014
Přečteno (782x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, a1ička, děda včela, koiška

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti