Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

lokne si lokně?

lokne si lokně?

LadyLoba Romana Básně » ?nezařazené?

Anotace: :-) začalo to jazykolamem

Lokne nebo nelokne
si slečna s lokní lokně?
Nemá správné ELO, lokty,
netouží mít auta, lofty ...
Neleknou se lekníny?
Když si klekne,
nekleknou snad legíny?

A víc už ani lok
jazyk lámajících slok?

Ještě hezky zlochtat,
až budeš smíchy chrochtat,
až bránice se brání
dalšímu rozchechtání
a do plíce více
pro krvinky píce

A po chichotě?

Ticho!


.
.
.


To opravdové
trojité

.
.
.


Když si ho
po prvé uvědomíš,
je to šok!

Ale řekni mi,
na co si člověk
časem nezvykne?

A přece jsou
smích i ticho úžasné

A z ticha se
nové věci tvoří
Publikoval(a): LadyLoba Romana, 8.4.2014
Přečteno (80x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, 1a, Lipová, Puris, děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 15:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti