Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kouzlo zimy

Kouzlo zimy

Oknem venku pozoruju,
jak se vločky prohání,
jejich jemnou strukturu,
mráz před táním ochrání.

Pohyb vloček připomíná,
křehký tanec balerín,
zamyšleně kdo je vnímá,
u krbu či v závěji.

Vítr s nimi pohrává si,
něžně,prudce,vesele,
kdo na dětství vzpomíná si,
na rtech úsměv zahřeje.
Publikoval(a): Freequency, 7.4.2014
Přečteno (644x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Lipová, děda včela, koiška, Kytka62, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 19:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti