Okamžik smrti
Okamžik smrti
Anotace: Každou sekundou blíž a blíž.
Největším zabijákem je čas,
neboť útočí neustále.
Až mi zešediví i poslední vlas,
budu vědět, že mířím do finále.
Smrt si bohužel (ne)vybírá.
Odejdu, ale nevím kam…
Okamžik smrti, přesto uvítám.
Publikoval(a):
Makaveli, 7.4.2014