Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hledání

Hledání

příšeří Básně » o Lásce

Anotace: Láska má tisíce podob, milion definic, láska je nejhledanější věc na světě, ............ Spíše než básnička, taková úvaha.

Láska

Láska je ranní rosa,
jenž stéká po okvětním lístku.
Láska je lehký vánek co hladí.
Láska je radost, smutek a beznaděj.

Láska jsou třesoucí se rty,
toužíc po zážitku.
Láska jsou milostné verše,
zapsané do notýsku - nikdy nevyřčené.

Láska je touha, čekání a osamění.

Láska - má na tisíce podob.
Láska jsou slzy rozkoše, unavené oči.
Láska jsou dopisy, co často končí
hozené do koše.

Láska je květina podobná šafránu,
prsty bloudící ve vlasech.
Láska je pohlazení, co tolik chybí.
Láska je a není.....
Publikoval(a): příšeří, 7.4.2014
Přečteno (281x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Formis, koiška, děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 13:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti