Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyznání

Vyznání

Jsi důležitější jak vzduch který dýchám,
Tvůj smích je to nejkrásnější co slýchám,
pohled do Tvých očí mě uklidňuje,
a Tvůj hlas tón co mě naplňuje.

Ruce Tvé jsou proudy čisté řeky,
Tvá vůně jako vítr z jarní louky,
vlasy mořský příboj připomínají,
rty nejsladší pomyšlení darují.

Kůže Tvá je jako hebký samet,
nožky dlouhé,spojnice všech planet,
mysl Tvá září jak plamen svíce,
já nechci bez Tebe dál býti více.
Publikoval(a): Freequency, 6.4.2014
Přečteno (1333x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Lipová, Vzletná básnířka života, Huhlinka, koiška

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 03:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti