Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slzy štěstí

Slzy štěstí

Dexila Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: Nikdy neměj slzy smutku. Slzy štěstí měj zase pořád.

Slzy štěstí jsou zdravé,
štěstí v duši taky.
Ale taky pomíjivé,
jako jiné znaky.
Slzy štěstí jsou vždy lepší,
než ty slzy smutku.
Slzy štěstí, srdce leští
i z dobrého skutku.
Štěstí je když úspěch máš
a když ten skutek uděláš.
Dobrý skutek, štěstí v duši,
Štěstí je, jako když jsi v rauši.
Tak slzy štěstí vždycky měj
a dobře si jich užívej.
Publikoval(a): Dexila, 6.4.2014
Přečteno (616x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Hvězdář

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti