Potom všem...
Potom všem...
Anotace: ...budeme zářit všichni?
Zase mě volají,
hlasy dávno zesnulé.
Co to ale šeptají, ozvěny
dlouho minulé.
„Mám strach.“
Čeho se bojíš?
„Všeho“.
Hahhhaa
Teď se směji, neboť
nemám co ztratit.
A i když neuspěji ve hře o život,
budu stále sám sebou?
Ne! Snad jen pouhý idiot.
Po smrti uvidíš světlo.
„Světlo?"
To znamená, že…
potom všem, stanu se…
všem… stanu se….
všem stanu se…
stanu se…
Hvězdou!
Publikoval(a):
Makaveli, 5.4.2014