Smích
Smích
Anotace: Nikdy se nepřestat smát a mít radost ze života.
Smích tu slyším zas a zas,
vidím ten tvůj krásný jas.
Jsi krásnějsí než slunce svit,
ty dáváš mi ten božský klid.
Ten smích tu slyší každý tady,
rozkvétají tu z něj sady.
Doufám, že ten jas tu bude,
a ten smích, že je slyšet všude.
Úsměv na tváři stále měj,
jen trochu radosti dej mi z něj.
Tak přestaň se bát smát,
vždyť ten tvůj smích má každý rád.
Publikoval(a):
Dexila, 5.4.2014